Kjell Inge Torgersen

Forskjellen fra før til nå er oversikt, orden og trygghet – feriepenger, pensjon, rimeligere forsikringer og ikke minst sykepenger om jeg skulle være så uheldig å bli syk.

Kjell Inge Torgersen

Artist, låtskriver, tekstforfatter – og formidler.

KIT er en etter hvert etablert artist, med flere utgivelser bak seg. Han seneste album, Mudderlys, har så langt hatt tre singler listet på NRK P1, i til sammen over et halvt år, deriblant "Eg fant ein ring" og "Hud". Disse følger etter sanger som "Aks av gull", "Tidevatn", "Skjøre", "Fugl av fred" (duett med Ole Paus), "Hold meg, tål meg", "Dag blir natt" (duett med Jan Ingvar Toft), julesangen "Stjernenatt" og coverversjonen av Finn Kalviks "Aldri i livet".

Som artist og låtskriver har han spesielt profilert seg som utøver på nynorsk, men hans nye albumprosjekt er gjennomført på dialekt. Han har skrivestua si i Tinfabriken, i østre bydel i Stavanger. Han er tillært ekstrovert, men elsker timer for seg selv bak lukkede dører, i all hemmelighet.

KIT gjør både konserter solo og med band, og stiller gjerne som kulturelt innslag under konferansen. I tillegg til det musikalske, sprer han humor og lune ord. Som tekstformidler har han bidratt i mange sceneoppsetninger – og i lydbøker og podkaster.

Han er en ettertraktet konferansier.

Kjell Inge er for øvrig mangeårig idé- og reklamemann. Han er kommunikasjonsleder i Employ og partner. Fra universitetet har han en cand.mag. i humanistiske fag, samt ped. Han er ganske flink til å bakke med tilhenger.