Kjell Inge Torgersen

Forskjellen fra før til nå er oversikt, orden og trygghet – feriepenger, pensjon, rimeligere forsikringer og ikke minst sykepenger om jeg skulle være så uheldig å bli syk.

Kjell Inge Torgersen

Artist, låtskriver, tekstforfatter – og formidler.

Kjell Inge Torgersen er en etter hvert etablert artist, med flere utgivelser bak seg. Han seneste album, Mudderlys, fikk tre singler ABC-listet på NRK P1, i til sammen over et halvt år. Låta som fikk mest spilletid var "Eg fant ein ring", med både "Hud" og "Samme sol" på listene. Disse følger etter sanger som "Aks av gull", "Tidevatn", "Skjøre", "Fugl av fred" (duett med Ole Paus), "Hold meg, tål meg", "Dag blir natt" (duett med Jan Ingvar Toft), julesangen "Stjernenatt" og coverversjonen av Finn Kalviks "Aldri i livet" som alle har fått god radiospilling.

Som artist og låtskriver har han spesielt profilert seg som utøver på nynorsk, men hans siste albumprosjekt er gjennomført på dialekt. Det samme er "Kan 'kje finna fingen", som kom ut våren 2019, en ny versjon av Stavangerensemblets / Svein Tang Was gamle klassiker.

Kjell Inge gjør både konserter solo og med band, og han stiller gjerne som kulturelt innslag under konferansen. I tillegg til det musikalske, sprer han humor og lune tanker. Som tekstformidler har han bidratt i mange sceneoppsetninger – og også i lydbøker og podkaster.

Han er en ettertraktet konferansier.

På dagtid er Kjell Inge også mangeårig idé- og reklamemann, og han er kommunikasjonsleder i Employ (og partner). Fra universitetet har han en cand.mag. i humanistiske fag, samt ped. Han har skrivestua si i Tinfabriken, i østre bydel i Stavanger. Han er tillært ekstrovert, men elsker timer for seg selv bak lukkede dører, i all hemmelighet.

Han er ganske flink til å bakke med tilhenger.